×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

AD-SOYAD ONAY AÇIKLAMA
Gökçe YILMAZ ŞARTLI ONAY Raporun her sayfası ilgili birim amiri tarafından kaşelenip imzalandıktan sonra, raporun son hali 9 Kasım 2020’ye kadar teslim edilecektir.
Aleyna YILMAZ ONAYLANDI
Hülya CILGA ONAYLANDI
Aynur ULUĞTÜRKKAN ONAYLANDI
Elif İlayda ÖZTÜRK ŞARTLI ONAY Raporun her sayfası ilgili birim amiri tarafından kaşelenip imzalanmalıdır. Ayrıca günlük staj aktiviteleri kısmında öğrencinin üzerinde çalıştığı projeyi açıklaması ve bu proje kapsamında yaptığı çalışmaları detaylıca açıklaması beklenmektedir. Raporun son hali 9 Kasım 2020’ye kadar teslim edilecektir.
Ayşe Sinem ERCİYES ONAYLANDI
Selin Şevkiye ASLANHAN ŞARTLI ONAY Sorumlu / ilgili amire ilişkin bilgiler tamamlanarak raporun son hali 9 Kasım 2020’ye kadar teslim edilecektir.
Gamze İlkay ARSLAN ŞARTLI ONAY Staj değerlendirme formu ve staj raporunda yazılan staj tarihleri birbiriyle farklıdır. Tarihlerin kontrol edilip düzeltilmesi beklenmektedir.

Staj aktiviteleri kısmı haftalık değil, günlük olarak yazılarak ve raporun her sayfası ilgili birim amiri tarafından kaşelenip imzalandıktan sonra raporun son hali 9 Kasım 2020’ye kadar teslim edilecektir.

Hümeyra ALTINIŞIK ŞARTLI ONAY Raporun her sayfası ilgili birim amiri tarafından kaşelenip imzalandıktan sonra, raporun son hali 9 Kasım 2020’ye kadar teslim edilecektir.
Buse AKIN ŞARTLI ONAY Raporun her sayfası ilgili birim amiri tarafından kaşelenip imzalandıktan sonra, raporun son hali 9 Kasım 2020’ye kadar teslim edilecektir.