Çankaya Üniversitesi 25. Yıl etkinlikleri kapsamında Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü LİSE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK “KENTİN GİZLİ BAHÇELERİ” KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASI katılımcıları çağırmaktadır:

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve KENTMER işbirliğinde, Çankaya Üniversitesi 25. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenmekte olan Lise öğrencilerine yönelik “Kentin Gizli Bahçeleri” konulu fotoğraf yarışması katılımcıların kentlerin barındırdığı gizli potansiyel olan bahçe, kır, yeşil ve açık alanların özgünlüklerini, zenginliklerini ve önemini fotoğraf sanatı yolu ile aktarmalarını amaçlamaktadır.

Yarışmaya son katılım tarihi 09 Mayıs 2022 saat 17:00’ dır.

Yarışma şartnamesine buradan ulaşılabilinir.