Ankara’daki lise öğrencilerine yönelik düzenlenmiş olan ‘ Herkes için Engelsiz Kentler’ konulu fotoğraf yarışmasına ilişkin yapılan değerlendirmede 40 nolu fotoğraf dışında yarışma konusuna uygunluk (içerik), duyarlılık, teknik ve estetik açıdan uygun olan başka bir fotoğraf bulunamamıştır. Bu sebeble 40 nolu fotoğrafı  1.lik ödülüne değer görülmesine, diğer ödüller için uygun eser olmadığına jüri üyelerinin oybirliğiyle karar verilmiştir.  Yarışmada ödül alan eser aşağıda belirtilmiştir.

Birincilik ödülü: 40 numaralı, LOGAR rumuzlu, LOGAR 1 eseriyle Fatma Nur ZAİM

İkincilik ödülü: Değer görülen eser bulunmamaktadır.

Üçüncülük ödülü: Değer görülen eser bulunmamaktadır.

Yarışmaya katılan tüm eserlerin katılım belgesi almaları ve Üniversitemizde sergilenmesi uygun bulunmuştur.