Sevgili öğrenciler,

Sizler Türkiye'deki tüm Şehir ve Bölge Planlama Bölümleri arasında taban puan sıralamasına göre bu yıl 5. sırada olan Bölümümüze yerleştiniz. Bölümümüzün henüz ilk mezunlarını vermeden böyle bir başarıya ulaşmasında sizlerin de önemli payı bulunuyor. Bölümümüz geleceğin kentlerini tasarlayacak öğrenciler yetiştirmeyi ve sizleri çok yönlü analiz edebilen, farklı planlama yaklaşımlarına hakim, kentlerimiz için çözüm üreten ve duyarlı plancılar olarak mezun etmeyi hedefledi. Bu hedef doğrultusunda aynı heyecanı paylaşarak, birlikte daha önemli başarılar elde edeceğimize gönülden inanıyorum. Hepinizi kutlar, başarılarınızın daim olmasını dilerim.

Doç. Dr. Z. Ezgi Haliloğlu Kahraman