Sevgili Öğrenciler,

Bilindiği üzere Covid-19 salgını eğitim yöntemlerimizi değiştirmiştir.
Bundan böyle eğitimlerimiz WebOnline ve Microsoft Zoom Platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.
Ders toplantıları 30.03.2020 (Pazartesi) tarihinden itibaren başlayacaktır.

Mevcut koşullar altında iki seçeneğimiz bulunmaktadır: (i) senkron dersler (ii) asenkron dersler.

(i) Senkron dersler belirli gün ve saatlerde yapılacak olan çevrimiçi toplantıları ifade etmektedir. Bu toplantıların gerekli linkleri WebOnline’a eklenecek ve buradan takip edilebilecektir. Stüdyo dersleri senkron olarak çevrimiçi toplantılar aracılığıyla verilecektir.

(ii) Asenkron dersler akademisyenlerimizin Webonline platformuna yükleyeceği video-sunum-okuma gibi dokümanlar aracılığı ile yapılacaktır.

Web-Online:

Webonline sayfası çoğunlukla asenkron dersler için kullanılacaktır. Aldığınız her dersin web-online sayfası bulunmaktadır. Bu sayfalarda hafta hafta derslerin içerikleri ve gerekli materyalleri yüklenecek, gerekli ödevler bu sayfalarda açıklacak ‘Assignment’ dosyaları ile toplanacaktır.

Microsoft Zoom:

Microsoft Zoom platformu daha çok senkron çevrimiçi toplantılar için kullanılacaktır. İsteyen öğrenciler ücretsiz üyelik yöntemi ile, isteyen öğrenciler üye olmadan sadece paylaşılan linke tıklayarak ilgili saat ve günde derse katılım sağlayabileceklerdir.

Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanlığı