×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ KISMİ SÜRELİ (PART-TIME) ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

2023-24 GÜZ VE BAHAR DÖNEMİ

2023-2024 Akademik Yılı Güz ve Bahar Yarıyıllarında Üniversitemiz Kısmi Süreli (Part-Time) Öğrenci
Kontenjanları kapsamında Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nde 1 öğrenci çalıştırılacaktır.

Yarı zamanlı görev almaya istekli,
Mesleki bilgisayar programlarını etkin bir şekilde kullanabilen,
3. Veya 4. Sınıf öğrencilerinin,

Üniversite web sayfası duyurularında paylaşılan formu* doldurarak, en geç 11 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 16:00’a kadar bölüm sekreterliğine başvurmaları gerekmektedir.

* https://www.cankaya.edu.tr/duyuru/uploadfiles/104_0/files/2023-09-27-16-15-04_00284.pdf

Not: Part-Time çalışan öğrencilere zorunlu sigorta girişi yapıldığı için anne veya babadan sağlanan bazı sigorta hizmetlerinin kesilebileceği konusuna dikkat ediniz. Sigorta ve saat başı ücret konusunda öğrenciler Personel Daire Başkanlığı ile iletişime geçebilirler.